пʼятниця, 2 лютого 2018 р.

День Соборності

З  нагоди  відзначення  Дня  Соборності  України   учні та  вчителі  Гостинцівської  ЗОШ   I- II   ступенів   Мостиського району 22 січня 2018 року  провели флешмоб «В єдності наша сила». Під час заходу на  майданчику перед школою зібралася вся шкільна родина.
       Педагог –організатор коротко  розповіла присутнім  історію цього дня та наголосила,що справжню єдність народу у боротьбі за незалежність продемонструвала світові Україна 21 січня 1990 року, коли  тисячі українців взялися за руки на згадку про проголошення  Акту Злуки, утворивши "живий ланцюг" між Києвом і Львовом, який став знаменним етапом піднесення духу свободи нашого народу та однією з головних традицій свята Соборності.
    Потім  діти разом із своїми вчителями  взялися за руки утворивши  живий ланцюг , який символізує єднання народу нашої країни,  розгорнули  національний прапор  і заспівали гімн. «Живий ланцюг» справив на учасників  неповторне враження, всі були у надзвичайному піднесенні, навкруги дзвеніли патріотичні пісні, раз у раз лунали заклики за єдність. Над головами у височині витав дух Свободи.


                                                                                                               Колишак Р.Р.


Немає коментарів:

Дописати коментар