вівторок, 28 травня 2019 р.

Свято матері

Традиційно до Дня матері у Гостинцівській ЗОШ І – ІІ ступенів Мостиського району відбувся святковий концерт «Матусю рідна, ти джерело мого життя ». У святково прибраній залі зібралися матусі, бабусі, учителі, учні. Діти привітали своїх матусь з Днем Матері і подарували їм чарівні пісні, найкращі вірші та задушевні слова, що йдуть від самого серця.
Ведучі заходу Бенко Анастасія та Бокало Анна запрошували до виступів юних виконавців. Любим мамам присвячували свої вірші всі учні 1-4 класів і старшокласники: Боцько Катерина, Філь Анастасія, Стефаниця Марта, Конар Святослав, Юрків Наталія, Паркасевич Назар, Гірняк Марія та ін. За ласку і доброту дорогим матусям дякували у милозвучних піснях «Матінка моя», «Пісня про матусю», «Молитва за маму», «Мамині очі» Гулак Тетяна, Болячок Юлія, Корчевська Марія, Гуменюк Софія, Філь Анастасія, Шурпета Назар та ансамбль дівчат «Струни серця». Майстерно зіграли ролі у сценці «День допомоги батькам» Стефаниця Марта, Боцько Катерина, Філь Анастасія
Паркасевич Назар . Також на свято завітали кореспонденти ТСН із спеціальним випуском новин «Особливе для найдорожчих». З ролями кореспондентів чудово впорались Шурпета Назар і Харатін Крістіна, які отримали вдячні оплески від глядачів за неабиякі артистичні здібності та таланти.
Діти з гарним настроєм та дивовижною щирістю декламували вірші та співали пісні про мам та бабусь, складаючи свою любов до найрідніших їм людей. Насичена програма свята, артистизм та майстерне виконання кожного номера викликали у присутніх усмішки, сльози радості і гордості за дітей та їх матерів, які роблять все для того, щоб діти були щасливими.

                                            Колишак Р.Р. – педагог- організатор










Немає коментарів:

Дописати коментар