субота, 21 листопада 2020 р.

Зростаємо патріотами!


В рамках  відзначення сьомої річниці  Революції  Гідності  у Гостинцівській ЗОШ І-ІІ ступенів   було проведено годину патріотизму «Україна – гідна  свободи».

Школярі та вчителі  урочисто вшанували громадянський подвиг, патріотизм  і мужність  Героїв Майдану  у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданість ідеалам свободи і справедливості.
Під час  заходу  ведучі  перегорнули сторінки нашої історії про події двох революцій – Майдану 2004 року і Революції Гідності, коли українці продемонстрували свою гідність та прагнення до свободи. Також присутні переглянули тематичні відеоролики і презентації про ці доленосні події .
Учні  гарно декламували патріотичні вірші, присвячені Героям Небесної Сотні та воїнам АТО. Найактивнішими були п'ятикласники, які підготували флешмоб «Україна понад усе!». Затамувавши подих, школярі слухали пісні: «Моя Україна», «Мамо, не плач…», які майстерно виконали юні обдарування: Корчевська Марічка, Гулак Тетяна, Болячок Юлія. Завершальним урочистим акордом  заходу стала пісня «Заспіваймо пісню про Україну». 
Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність  України . Слава Україні! Героям слава!

 

                                                                 Колишак Р.Р., педагог-організатор









 

Немає коментарів:

Дописати коментар