неділя, 16 жовтня 2022 р.

ПРОТОКОЛ №1

Засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на посаду директора Гостинцівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів                                    Мостиської міської ради Львівської області

18.10.2022                                                                                              11.00 год

Місце проведення: актова зала відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради

Запрошені: Гнатовська Надія Мирославівна – начальниця відділу освіти , молоді та спорту Мостиської міської ради

Члени комісії:

1. МАКАР Олег Євстахійович – секретар Мостиської міської ради (партія «Голос»);

2. ОСИПОВ Павло Васильович – депутат Мостиської міської ради ( фракція        « Європейська Солідарність»);

3. ЦВІГУЛА Зеновія Михайлівна – депутат Мостиської міської ради, голова депутатської комісії з питань освіти, культури, охорони здоровя, духовності, спорту, туризму та соціального захисту населення ( партія «Народний Рух України» );

4. ПОГУЦ  Олександра Гнатівна – голова Об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Мостиської, Судововишнянської міських, Шегинівської сільської територіальних громад (за згодою);

5. БАША Олександра Тарасівна – директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради;

6. СОРОКА Галина Богданівна – редактор газети « Наш край»;

7. ЯКСМАНИЦЬКИЙ Роман Степанович – представник громадської організації «Ковальня майбутнього»

8. БОСАК Леся Михайлівна – головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи департаменту освіти і науки Львівської ОДА (за згодою)

 

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Обрання голови, заступника голови, секретаря конкурсної комісії.

2. Ознайомлення з Положенням про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Мостиської                                  міської ради Львівської області.

3. Визначення способу голосування при прийнятті рішень конкурсною комісією.

4. Розгляд заяви та перевірка документів претендентів на посаду директора Гостинцівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів                                    Мостиської міської ради Львівської області та прийняття рішення про допуск до участі в конкурсі.

5. Визначення термінів та порядку ознайомлення претендентів із закладом освіти.

6. Визначення строків проведення конкурсних відборів, підведення їх підсумків та оприлюднення.

СЛУХАЛИ  1: обрання голови, заступника голови, секретаря конкурсної комісії.

Цвігула З.М. запропонувала обрати головою конкурсної комісії Макара О.Є.

ГОЛОСУВАННЯ: «за» 8, «проти» 0, «утримались» 0.

ВИРІШИЛИ: обрати головою конкурсної комісії Макара О.Є.

Осипов П.В. запропонував обрати заступником голови конкурсної комісії Цвігулу З.М.

ГОЛОСУВАННЯ: «за» 8, «проти» 0, «утримались» 0.

ВИРІШИЛИ: обрати заступником голови конкурсної комісії Цвігулу З.М.

Погуц О.Г. запропонувала обрати секретарем конкурсної комісії Башу О.Т.

ГОЛОСУВАННЯ: «за» 8, «проти» 0, «утримались» 0.

ВИРІШИЛИ: обрати секретарем конкурсної комісії Башу О.Т.

СЛУХАЛИ  2: ознайомлення з Положенням про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти                                      Мостиської міської ради Львівської області.

Голова конкурсної комісії Макар О.Є. ознайомив членів комісії з Положенням про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальноосвітньої середньої освіти Мостиської міської ради, а саме, хто може обіймати посаду керівника ЗЗСО, з яких етапів складається конкурс, які документи і в який термін необхідно конкурсанту подати, з умовами конкурсу, з обов’язками і повноваженнями членів конкурсної комісії.

ГОЛОСУВАННЯ: «за» 8, «проти» 0, «утримались» 0.

ВИРІШИЛИ: під час проведення конкурсу чітко дотримуватися  Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальноосвітньої середньої освіти Мостиської міської ради Львівської області.

СЛУХАЛИ  3: визначення способу голосування при прийнятті рішень конкурсною комісією.

Голова конкурсної комісії Макар О.Є. запропонував підводити підсумки конкурсу шляхом відкритого голосування.

ГОЛОСУВАННЯ: «за» 8, «проти» 0, «утримались» 0.

ВИРІШИЛИ: приймати рішення шляхом відкритого голосування.

СЛУХАЛИ  4: розгляд заяви та перевірка документів претендентів на посаду директора Гостинцівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області та прийняття рішення про допуск до участі в конкурсі.

Голова конкурсної комісії Макар О.Є. проінформував членів комісії, що, відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту», в Гостинцівському закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів                                    Мостиської міської ради Львівської області оголошено конкурс на посаду керівника закладу освіти.                                                                                                                                               Щодо розгляду заяви та перевірки документів кандидата на посаду директора Гостинцівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів                                    Мостиської міської ради Львівської області

 Голова конкурсної комісії Макар О.Є. повідомив, що на розгляд конкурсної комісії подана лише одна заява від Мищишин Галини Владиславівни, діючого директора Гостинцівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області.

Комісією переглянуто документи для участі в конкурсі, подані Мищишин Г.В., та зазначено, що вони відповідають вимогам Закону України «Про повну загальну середню освіту» та Положенню про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Мостиської міської ради Львівської області.

ГОЛОСУВАННЯ: про допуск Мищишин Г.В.  до участі в конкурсі на посаду директора Гостинцівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області.                                                                                                                    Підсумки голосування: «за» 8, «проти» 0, «утримались» 0.

ВИРІШИЛИ: допустити Мищишин Галину Владиславівну до участі в конкурсі на посаду директора Гостинцівського закладу загальної середньої освіти                    І-ІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області.

СЛУХАЛИ  5: визначення строків проведення конкурсних відборів, підведення їх підсумків та оприлюднення результатів.

Голова конкурсної комісії Макар О.Є. запропонував провести етапи конкурсу: тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти,  вирішення ситуаційного завдання та презентацію перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти – 25 жовтня 2022 року.

ГОЛОСУВАННЯ: «за» 8, «проти» 0, «утримались» 0.

ВИРІШИЛИ: провести всі етапи конкурсу 25 жовтня 2022 року.

 

Голова комісії                                                     Макар О.Є.

Заступник голови комісії                                   Цвігула З.М.   

Секретар комісії                                                  Баша О.Т.

Члени  комісії                                                      Босак Л.М.                                                                      

                                                                              Осипов П.В.

                                                                              Погуц О.Г.

                                                                              Сорока Г.Б.

                                                                              Яксманицький Р.С.









 Зі святом Покрови. Хай Пречиста Діва Марія збереже кожного з нас, наші родини, наших друзів, наших військових наш український народ!. Другокласники Гостинцівського ЗЗСО І-ІІ ступенів вітають усіх з Днем захисників України. Особливо сьогодні теплі привітання адресують тим синам та дочкам України, котрі на усіх фронтах нашої Держави тримають оборону і звільняють наші землі від ворога!!!

 Також вітаємо усіх з Днем Козацтва та 80 річницею створення УПА. Це ті найхоробріші моменти в історії нашої України. Коли воля дарована Богом була найціннішим скаром для української нації. Не забудемо великі наших Визвольних змагань!




Немає коментарів:

Дописати коментар