четвер, 4 березня 2021 р.

Методичний тиждень у школі

З 22 по 26 лютого 2021 року у Гостинцівському ЗЗСО І-ІІ ступенів (директорка Галина Мищишин) проходив методичний тиждень «Креативні родзинки вчителя Нової української школи». Проведенню тижня передувала певна робота. На адміністративній нараді був розроблений план проведення тижня, визначені відповідальні за проведення   заходів та відкритих уроків в рамках означеної теми.  Також були проведені методичні консультації для організації та проведення запланованих заходів і відкритих уроків.

Основною метою методичного тижня була демонстрація професійних досягнень педагогів через основні види освітньої діяльності. Педагогами були проведені відкриті уроки та заходи. Практично в усіх учасників методичного тижня уроки пройшли на належному методичному рівні, у кожного з них можна виділити найбільш цінне на уроках: правильний вибір форм, методів і прийомів навчання, використання новітніх інформаційних технологій в поєднанні з традиційними, які стимулювали активність та пізнавальний інтерес учнів до навчання. Методично правильно, згідно вимог програм, були проведені уроки, а саме:

-      --- урок української мови у 1 класі  «Буква Її. письмо малої букви «ї». Слова, які називають багато предметів », вчитель Процко С.О.;

-         --- урок математики у 2 класі  «Віднімання виду 40-3», вчитель Волошин М.Б.;

-      ---  урок математики у 3 класі «Одиниці часу: рік, місяць, тиждень, доба. календар», вчитель Щепаняк О.М.;

-      --- урок літературного читання у 4 класі «Леся Українка Біда навчить», вчитель Чайка М.І.;

-    --- урок основ християнської етики у 5 класі «Мудрість як Божий дар», вчитель Мищишин Г.В.;

-  --- урок історії у 6 класі «Галицько-Волинське князівство за князя Данила Галицького», вчитель Держипільська С.І.;

-        ---    урок- «круглий стіл» з англійської мови у 9 класі «Давайте обговоримо проблему навколишнього середовища», вчитель Муляр О.В.;

-     --- урок біології у 6 класі «Будова плода. Різноманітність плодів», вчитель Опалінська О.І.;

-   --- урок зарубіжної літератури у 7 класі «Вірші зарубіжних поетів про дружбу і кохання», вчитель Приймак М.М.;

-     --- урок історі у 6 класі «Господарювання та повсякденне життя в Давній Греції», вчитель Пікловська Л.Н.;

-    --- урок фізики у 7 класі «Тиск твердих тіл на поверхню. Сила тиску», вчитель Лехновський Р.Ф.

-     ---  урок математики у 5 класі "Додавання і віднімання десяткових дробів", вчитель Ящишин Н.Я.

У  У рамках тижня педагогічної майстерності було проведено свято до 150-ліття з дня народження української поетеси Лесі Українки   «У серці маю те, що не вмирає», до проведення якого долучились вчителі Колишак Р.Р., Мищишин Г.В., Опалінська О.І., Волошин О.Б., Приймак М.М.

     Усі методичні заходи пройшли на високому рівні, а педагоги школи  і надалі будуть вести  пошук нових методик  викладання навчальних предметів, працюватимуть над підвищення рівня самоосвіти, збагаченням  педагогічного досвіду.
  Адміністрація школи висловлює вдячність нашим талановитим педагогам, які активно долучилися до проведення методичних заходів і поділилися своїм професіоналізмом з колегами по роботі.

                                   

                        Чайка М.І., заступниця директорки навчального закладу










 

Немає коментарів:

Дописати коментар