неділя, 21 березня 2021 р.

Що таке щастя? Сім кольорів щастя

 

На честь Міжнародного дня щастя учні 6 класу дізнавалися, наскільки щасливим є колектив Гостинцівського ЗЗСО!
У 2012 році ООН проголосила 20 березня Міжнародним днем щастя з метою підтримати ідею про те, що прагнення до щастя є загальним почуттям для всіх людей нашої планети.
На думку засновників Дня, сьогоднішнє свято покликане показати, що щастя є однією з основних цілей людства, у зв’язку з чим засновники закликають всі країни направити зусилля на поліпшення добробуту кожної людини.
Дата святкування була обрана не випадково. 20 березня — День весняного сонцестояння, коли день дорiвнює ночi і сонце свiтить однакову кiлькiсть часу практично на всiй територiї земної кулi. Таким чином, цей день символiзує рiвне право на щастя кожного мешканця Землi.
У п’ятницю, 19 березня, педколектив та учні Гостинцівського ЗЗСО I-II ст. приєднались до святкування Міжнародного дня щастя!
Голова МО класних керівників Муляр О.В. спільно з учнями 6 класу ознайомила присутніх з поняттям «щастя», продемонструвала презентацію ”Щастя – це..!”. Учні та вчителі освітнього закладу висловлювали свої міркування – «А що ж таке щастя?», знайомились із цитатами відомих людей. На дверях кожного кабінету було розвішено напис «Увага: роздаємо щастя..!», який усі сприймали позитивно і відривали свій "шматочок" щастя, також отримували практичні поради «Як стати щасливим?»
Пізніще учні представили 7 кольорів щастя: життя, здоров’я, праця, бути потрібним іншим, друзі, сім’я, кохання.
Наприкінці заходу присутні дізналися, у яких продуктах містяться гормони щастя ендорфіни, а саме у шоколаді!!!! Тому поділилися цим гормоном у вигляді цукерок з присутніми.

Муляр О.В. побажала всім бути щасливими і пам’ятати, що «щастя – це кожна мить нашого життя!».

Ось таким нехитрим креативом, школярі підняли настрій собі і, сподіваємось, вам, коли ви переглядатимете фото нижче.

Щастя – це вічна дорога земна,

Щастя – це літо, зима і весна,

Щастя – це сонце, злива і сніг,
Щастя – це пісню ділити на всіх,
Щастя –це віра в добро і любов,
Щастя – це музика вільних дібров,

Щастя – це друзі і рідний твій дім.

Щастя – це світ, подарований всім.

                                                            Муляр О.В., класний керівник 6 класу







 

Немає коментарів:

Дописати коментар