понеділок, 25 вересня 2023 р.

Життя дитини - найбільша цінність.

Щорічно у Гостинцівському ЗЗСО І-ІІ ступенів у вересні проводиться місячник "Увага! Діти на дорозі!", присвячений безпеці життєдіяльності школярів. Інтенсивність руху на вулицях міст і сіл зростає з кожним роком. З'являються нові моделі автомобілів, які можуть розвивати велику швидкість, отже зростає і небезпека для пішоходів. Під час руху людей і транспорту на дорогах існує певний порядок, який визначається Правилами дорожнього руху.
Сьогодні, 25 вересня, в освітній заклад завітали наші постійні гості, працівники Національної поліції: старший інспектор СЮП ВП Яворівського РВП ГУНП у Львівській області капітан поліції Вікторія Петик та поліціянт ВП 1 Яворівського РВП ГУНП у Львівській області старший сержант поліції Віталій Подусов. Цікаво і доступно вони нагадали учням 1-4 класів, що кожна людина, коли іде вулицею пішки, є пішоходом, а тому повинна дотримуватись установлених для пішохода правил дорожнього руху.
Діти радо зустріли гостей, із захопленням розглядали поліцейський автомобіль, а ще більше радості було у дитячих очах, коли сіли за його кермо. Мабуть, кожен уявив себе спавжнім поліцейським в цей хвилюючий момент. Щиро дякуємо нашим гостям за приємно проведений час і змістовну та повчальну бесіду.

                   М. Чайка, класний керівник 3 класу













Немає коментарів:

Дописати коментар