середа, 4 жовтня 2023 р.

Ми відповідальні за тих, кого приручили.  

                                    Антуан де-Сент Екзюпері 


Щороку 4 жовтня в усьому світі відзначають Всесвітній день захисту тварин. Цей день спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту. 
З метою виховання доброти у дітей та відповідального ставлення до всього живого у 2 класі був проведений урок доброти. Співчуття дитини до свого вихованця – дуже важлива якість. Ставлячись до тварин з добротою та співчуттям, дитина вчиться поважати тих, хто слабший. 
На уроці учні охоче ділилися цікавими і зворушливими історіями про своїх домашніх улюбленців. Згадали про особливості догляду за тваринами, вчилися як "слухати" прохання братів наших менших, пригадали правила поведінки з безпритульними тваринами. 
Особливо дітям сподобався квест "Вусаті, хвостаті та пухнасті" завданням якого було звільнити тварин з кліток. Учні із захопленням виконували різноманітні завдання і успішно досягнули мети. 
Турбота про тварин робить наш світ добрішим. Потрібно жити в мирі та злагоді з кожною живою істотою на Землі. Даруйте тепло свого серця друзям нашим меншим.

                    О. Щепаняк, класний керівник 2 класу










Немає коментарів:

Дописати коментар