пʼятниця, 6 жовтня 2023 р.

Урок доброти "Наші вірні друзі"

4 жовтня — прекрасний привід проявити любов до братів наших менших, адже цього дня відзначають Всесвітній день захисту тварин. Це свято шанують не тільки представники природоохоронних організацій, а й просто звичайні люди, в житті яких тварини займають особливе місце.
У 6 класі Гостинцівського ЗЗСО І-ІІ ступенів (в.о. директорки С. Держипільська) класний керівник Опалінська О.І. провела урок доброти «Наші вірні друзі».
Діти охоче ділилися історіями про своїх домашніх улюбленців.
Урок супроводжувався однойменною презентацією.
Учні з цікавістю відгадували загадки про тварин. Особливо сподобалася дітям гра «Відгадайте хто я?» В кінці уроку провели екологічний брейн-ринг «Гуманне ставлення до тварин».
Будьте завжди уважними до наших менших братів, дбайте про них, даруйте їм любов і турботу, адже вони наші вірні друзі: люблячі, терпеливі, віддані.
Приємно, що у вас так багато маленьких хатніх улюбленців. Це свідчить про ваші добрі серця. Адже тварина віддячує вірністю та прихильністю тільки тому, хто дбає та піклується про неї і ніколи не стане другом для того, хто хоч раз завдав їй болю та шкоди.
Всесвітній день захисту тварин — це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин, які для багатьох людей стали дійсно незамінними друзями.

                    О. Опалінська, класний керівник 6 класу

















Немає коментарів:

Дописати коментар