субота, 18 листопада 2023 р.

Тиждень історії "Україна - гідна свободи"

Проведення предметного тижня є ефективним засобом підвищення пізнавального інтересу до вивчення історії, стимулювання творчої активності учнів. Адже як показав час, знання історії своєї держави та мова - це також зброя проти наших ворогів, які намагалися століттями знищити нас, як націю! Тиждень історії "Україна - гідна свободи" з 13 по 17 листопада було проведено у Гостинцівському ЗЗСО І-ІІ ступенів, вчителем Держипільською С.І.

В РАМКАХ ТИЖНЯ БУЛИ ЗАПЛАНОВАНІ І ПРОВЕДЕНІ НАСТУПНІ ЗАХОДИ:

У 5 класі НУШ вчителем був проведений урок-квест "Я люблю Україну" на якому учні поглиблювали свої знання про Україну, державні і народні символи та дізнавалися про відомих українців.

Між 6 і 7 класами було проведено історичну вікторину "Кращий знавець історії" також діти малювали малюнки на патріотичну тематику та відгадували різноманітні історичні ребуси.

Завершенням історичного тижня стала година спілкування присвячена Дню Гідності та Свободи " Історичний годинник. Україна. Шлях до Свободи". Здобувачі освіти 8 - 9 класу дискутували між собою, що таке " свобода", "гідність". Чому саме ці два поняття стали рушійною силою в боротьбі за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.


                       С. Держипільська, вчителька історії














Немає коментарів:

Дописати коментар