пʼятниця, 3 листопада 2023 р.

Канікули – найкраща пора для всіх школярів. Тим більше всі чекають саме осінніх канікул, адже це перший відпочинок у навчальному році. Цікаво та змістовно проходять канікули у Гостинцівському ЗЗСО І-ІІ ступенів. Наші здобувачі освіти 6-9 класів не лише показують гарні результати на учнівських олімпіадах, але і чудово та пізнавально проводять дозвілля.
Цікавою і змістовною була сьогоднішня мандрівка для учнів 7-9 класів ( кл.керівники Н.Ящишин, Г.Андраш).Наш маршрут розпочався у м.Борислав де ми відвідали храм святої Анни, у ньому знаходяться мощі більш як семи сотень святих. Кожен з нас,перебуваючи у такій святині , думками попросив лише одного - миру та Перемоги України.
Наступною зупинкою став скелястий заповідник "Сколівські Бескиди", а саме фортеця Тустань, яка є унікальною пам'яткою давньоруської архітектури не тільки в Україні, а й у всій Європі.
На зворотньому шляху завітали до села Нагуєвичі - де народився і зростав Іван Франко. Там дізнались багато нового про Каменяра та його родину, відвідали садибу батьків письменника. 
Дякуємо ЗСУ, за можливість жити, подорожувати і відкривати нашу мальовничу Батьківщину. Бо дійсно шкільні екскурсії - це ті події, які пізніше згадуються на все життя.









Немає коментарів:

Дописати коментар