четвер, 23 листопада 2023 р.

День Подяки / Thanksgiving Day

День Подяки / Thanksgiving Day 🦃🌽🥮 щороку святкують в четвертий четвер листопада в Америці та Канаді. Здавна люди збиралися в цей день, аби разом подякувати Богу за врожай. 

Американці традиційно запікають індичку – один із символів свята, збираються з найближчими друзями та родичами. Заведено ходити до церкви й дякувати Богові за все добре, що є у людини; перераховувати подарунки долі — записувати всі добрі події за рік та відпускати старі образи на рідних чи близьких.

Наші здобувачі освіти разом зі своїми вчителями англійської мови на уроках обговорили традиції  і звичаї свята, історію його виникнення 🌍

Учні 4 класу (вчитель: Шмігель А.А. ) пограли в інтерактивну гру "Thanksgiving Day Game". Переглянувши відео, діти відкривали пазли та знаходили заховане тематичне зображення.   Здобувачі освіти 5-8 класів ( вчитель: Курант М.Р.) поринули у магію цього свята, переглядаючи цікаві відео та презентації, обговорили традиції та  звичаї свята, історію його виникнення, запам'ятовували слова - символи та добирали слова вдячності.

Такі заходи допомагають кожному з нас подумати, наскільки важливо говорити слова подяки, особливо тим, у чиїх руках нині майбутнє нашої України 🇺🇦.

                           М. Курант, вчителька англійської мови












Немає коментарів:

Дописати коментар